måndag 1 september 2014

Reflexskärm

För några dagar sen fick jag hem en reflexskärm som jag ska prova. Den har 5 olika reflexskärmar i en. Tänkte försöka ta bilder med alla fem så man ser skillnaden. Men det kommer komma lite senare. Jag känner att en reflexskärm kan man har stor nytta av om man bara lär sig den riktigt.

Kommer även försöka ta före och efterbilder med mina filter så man ser skillnaden med och utan de olika filtren och före och efter bilder med ringblixten.

Skulle vilja skriva ut lite av de bilder jag tagit men har ingen färg i skrivaren. Tyvärr är det ganska dyrt att köpa bläck till en färskrivare. Jag är väldigt nöjd med min skrivare om man bortser från att den verkar bokstavligen äta färg. Tycker man får fylla på hela tiden. Men ska köpa färg sen för det blir en helt annan känsla när man skriver ut dem.

Snart börjar de fina höstfärgerna att komma. Jag vill ju ha sommar men just för foto är hösten väldigt fin. Så ska försöka var ute och fota mycket när det är som finast. Sen kommer ju den gråa och tråkiga perioden då det inte alls är kul att vara ute och fota och alla bilder nästan bara känns gråa och tråkiga. När den perioden kommer får jag försöka hitta på kreativa foton inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar